همانطور که می دانید امامان از علم پزشکی بالایی برخوردار بودند و توصیه های آنها بهترین و البته سریع ترین نتیجه را به دنبال داشت که در ادامه یکی از آنها را می خوانید.
برای تقویت حافظه از امام کاظم (ع) روایت شده است:همانا خوردن کدو موجب افزایش عقل می گردد و همچنین حضرت محمد (ص) در وصیتشان به امیرالمومنین علی (ع) بیان داشته اند:ای علی؛ خوردن کدو بر تو لازم است پس آن را فراوان استفاده کن، چرا که موجب افزایش حافظه می شود.
در جایی دیگر می خوانیم که امام صادق (ع) می فرماید:کدو برای درد قولنج بسیار مفید می باشد و پیامبر (ص) فرموده اند:کسی که کدو را با عدس بخورد، دلی نرم تر و حضور قلبی بیشتر را سر نماز خواهد داشت و از حضرت علی (ع) نقل گردیده که پیامبر (ص) از میان خورش ها و غذاها، کدو را بیشتر می پسندیدند.
مسلما کدو به علت داشتن مقدار فراوانی فسفر در افزایش ضریب یادگیری و داشتن حافظه ای قوی موثر می باشد، اما علاوه بر این این ماده غذایی برای درمان نقرس بسیار مفید بوده و روغن کدو دارویی موثر برای تسکین سردرد می باشد. این ماده غذایی پر خاصیت دارای مقدار قابل توجهی پکتین، ویتامین B، ویتامین C، کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم و ید می باشد و به دلیل وجود این مواد معدنی در تصفیه خون نقشی بس شگرفی دارد و به افرادی که دچار چربی خون و کلسترول می باشند توصیه می شود آن را استفاده نمایند.گفتنی است کدو به دلیل دارا بودن ذات خنک کدو استفاده از آن برای رفع التهاب و تشنگی موثر است و علاوه بر این چنانچه آب کدو همراه با گوشت بدون چربی مصرف شود، علاوه بر درمان نارسایی کبد، در رفع سرفه های خشک و رفع تب مفید می باشد.
انتهای پیام/1404
منبع: مشرق
دیدگاه ها