علیرضا رحمانی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی
صبح قزوین اظهار کرد: پیش بینی میشود سالانه 370هزار تن انگور از این میزان باغ برداشت شود.
رحمانی تصریح کرد: این میزان انگور علاوه بر مصرف داخلي به تهران و شهرهای دیگر ارسال ميشود و بخش اعظم آن به كشمش تبديل شده و علاوه بر مصارف داخلي به كشورهاي اروپايي و آسياي ميانه صادر ميشود.
وی انواع محصول انگور در باغات این منطقه را بيدانه سفيد، بيدانه قرمز، فخري، عسگري، صاحبي، كندري و ياقوتي ذکر کرد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان تاکستان با بیان اینکه در سال جاري وقوع سرمازدگي شديد در فروردين ماه و دو مرحله تگرگ بهاره موجب كاهش شديد توليد اين محصول شده؛ عنوان کرد: پيش بيني میشود بیش از 70 هزار تن انگور از اين میزان سطح زیر کشت باغات برداشت شود.
رحمانی افزود: از این میزان انگور تولیدی 30 هزار تن به صورت تازه خوري و مابقي به روشهاي آفتابي، تيزابي و كاليفرني به كشمش تبديل شود.
وی تولید آب غوره و شيره انگور را نيز از مهمترین فرآوردههاي انگور برشمرد.
انتهای پیام/7003
دیدگاه ها