۱۹/رمضان/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۱/۱۰ جمعه

صبح قزوین مصرف گوشت مرغ مبتلا به بیماری"عضله سبز" خطری ندارد
کد خبر: ۲۷۱۹۶۴ تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۱/۳۰ ساعت: ۹:۲۴ ↗ لینک کوتاه

معاون سلامت دامپزشکی قزوین:

مصرف گوشت مرغ مبتلا به بیماری"عضله سبز" خطری ندارد

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: مصرف گوشت مرغ مبتلا به بیماری عضله سبز خطری برای مصرف‌کنندگان ندارد.

مصرف گوشت مرغ مبتلا به بیماری"عضله سبز" خطری ندارد
مهدی مهرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین اظهار کرد: مشاهده رنگ سبز و یا بعضاً زرد عضلات در بخش‌های عمقی عضله سینه عمدتا بدلایل فیزیولوژیک اتفاق می‌افتد که اصطلاحاً به بیماری عضله سبز معروف است.

وی افزود: این عارضه بیشتر در طیور با وزن زیاد و تحرک بالا اتفاق افتاده و علل عفونی ندارد. از این رو خطری را برای مصرف کنندگان در پی ندارد.

معاون سلامت دامپزشکی قزوین اذعان کرد: در مواردی که طیور دارای وزن زیادی باشند و یا بدلیل تحرک زیاد در مزرعه پرورش، خون رسانی به عضلات عمقی و یا بخشی از عضله قطع شده و یا کاهش یابد، سبب کاهش اکسیژن رسانی، ایسکمی عضله، تغییر رنگ و درنهایت ایجاد نکروز بافتی می‌شود.

مهرزاده ادامه داد: با توجه به اینکه طیور مبتلا از سلامت ظاهری برخوردارند، همچنین بدلیل اینکه ضایعات در عمق عضله بوجود آمده و در معاینه ظاهری توسط مسئولین فنی کشتارگاه قابل رؤیت نیستند، در زمانیکه توسط مشتری قطعه بندی شده و مورد مصرف قرار می­گیرند مشاهده می‌شود.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین در خصوص نحوه برخورد با این قبیل ضایعات گفت: با توجه به موارد مطروحه، با حذف قسمت تغییر رنگ داده، مابقی لاشه قابل استفاده بوده و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

وی گفت: با توجه به اینکه این عارضه در مرغهای دارای وزن بیشتر اتفاق می‌افتد، توصیه می‌شود نسبت به خرید مرغ‌های با وزن کمتر اقدام شود.

این مسئول عنوان کرد: همچنین با توجه به اینکه در زمان قطعه بندی در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته بندی، این عارضه مشاهده شده و اصلاح می‌شود، مصرف کنندگان می‌توانند از مرغ‌های قطعه بندی که دارای تاریخ تولید و انقضاء هستند استفاده کنند.
انتهای پیام/2002

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان