۰۹/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۱/۳۰ پنجشنبه

صبح قزوین یک واقعیت تلخ در مورد گوشت چرخ‌کرده های بازار
کد خبر: ۲۱۴۸۸۲ تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۶/۶ ساعت: ۱۲:۲ ↗ لینک کوتاه

علوم و صنایع غذایی؛

یک واقعیت تلخ در مورد گوشت چرخ‌کرده های بازار

در برخی موارد، رنگ قرمز واقعا به علت استفاده‌ی بیشتر از گوشت است؛ اما تقلباتی هم ممکن است توسط برخی شرکت‌های بسته‌بندی غیرمتعهد انجام شود؛ مثلا پودر خون اضافه کنند.

یک واقعیت تلخ در مورد گوشت چرخ‌کرده های بازار
به گزارش سرویس اجتماعی  صبح قزوین ، یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره‌ی قرمزی بیشتر برخی از گوشت‌های چرخ‌کرده گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز واقعا به علت استفاده‌ی بیشتر از گوشت است؛ اما تقلباتی هم ممکن است توسط برخی شرکت‌های بسته‌بندی غیرمتعهد انجام شود؛ مثلا پودر خون اضافه کنند.

 

آراسب دباغ‌مقدم اظهار داشت: گوشت چرخ‌کرده اغلب با مقداری از چربی‌های دام مخلوط می‌شود و گاهی شرکت‌هایی که وجدان کاری را رعایت نمی‌کنند، تقلباتی هم در این موارد انجام می‌دهند که قابل پیگیری است. هر چند از لحاظ نظری، گوشت همه‌ی قسمت‌های دام را می‌توان چرخ کرد، اما به طور معمول، گوشت‌های درجه‌یک معروف به کبابی مانند راسته، چرخ نمی‌شود.

 

چرخ‌کردن به طور عمده، برای گوشت‌های درجه دو معروف به خورشتی مانند سردست، یا گوشت‌های درجه‌سه معروف به آبگوشتی است. ورود گره‌ها یا غدد لنفاوی در گوشت چرخ‌کرده، ممکن است به طور ناخواسته اتفاق بیفتد اما اگر سایر اعضا مانند طحال، لوزالمعده یا غدد پستانی به آن اضافه شود، تقلب محسوب می شود.
انتهای پیام/1404

منبع: تسنیم

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان