صبح قزوین، برای پیشگیری از این بیماری بهترین روش پرهیز از غذاهای ممنوع یا مضر است؛ همچنین خوردن روزانه یک قاشق غذا خوری عسل و یک عدد سیب درختی با پوست و دانه.
برای بهبودی بیماران توصیه می شود:
1- بیمار بهتر است به مدت 48 تا 72 ساعت فقط از نکتار سیب و عسل و کمی یخ، به مرور استفاده کند.
2-بیمار روزانه 6 تا 8 لیوان از نکتار سیب بنوشد.
3-از خوردن فراورده های حیوانی به مدت یک هفته پرهیز شود.
4-بیمار در مدت رعایت رژیم غذایی در مقابل نور مستقیم آفتاب قرار نگیرد.
انتهای پیام/3008
دیدگاه ها