به گزارش سرویس اجتماعی
صبح قزوین، علی پرزحمت با بیان این نکته که بیش از ۴۰ درصد از کشمش کشور ، در استان قزوین تولید می شود افزود: تولید کنندگان و صادرکنندگان کشمش استان میتوانند با استفاده از تکنولوژی مدرن ، افزایش کیفیت و ایجاد برند م ، سهم بیشتری را در بازارهای جهانی کسب کنند.
وی با اشاره به اینکه کشمش استان قزوین از کیفیت بسیار بالای برخوردار است، بیان کرد : صادر کنندگان می توانند از کیفیت بالای کشمش استان قزوین در جذب مشتریان خود و همچنین ساخت برند مخصوص استان اقدام کنند.
پرزحمت با بیان اینکه کشمش تولیدی استان باید با برند استان قزوین صادر شود، افزود: در این راستا تولید کنندگان ، تجار و بخش خصوصی اجازه ندهند کشمش استان به نامهای مختلف صادر شود و به نوعی با ایجاد برند به پیشبرد اهداف صادراتی این محصول کمک کنند.
وی حل مشکلات کشمش استان را یکی از الویتهای سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد واظهار داشت: استان قزوین با داشتن ۷۵ هزار هکتار باغ انگور و تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن محصول می تواند، سهمی قابل توجهی از صادارات در بازار های هدف را از آن خود کند.
منبع: سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین
انتهای پیام/۷۰۰۸
دیدگاه ها