۱۶/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۰۶ پنجشنبه

صبح قزوین ضرورت ایجاد برند در صادرات کشمش استان
کد خبر: ۴۱۴۶۶ تاریخ انتشار: // ساعت: : ↗ لینک کوتاه

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین تاکید کرد

ضرورت ایجاد برند در صادرات کشمش استان

پرزحمت گفت: نام تجاری یکی از عوامل بسیار مهم در تجارت و عرضه تولیدات است و اگر تولید کنندگان کشمش استان تجاری داشته باشند، محصولات خود را راحت تر به فروش می رسانند.

ضرورت ایجاد برند در صادرات کشمش استان
به گزارش سرویس اجتماعی صبح قزوین، علی پرزحمت با بیان این نکته که بیش از ۴۰ درصد از کشمش کشور ، در استان قزوین تولید می شود افزود: تولید کنندگان و صادرکنندگان کشمش استان می‌توانند با استفاده از تکنولوژی مدرن ، افزایش کیفیت و ایجاد برند م ، سهم بیشتری را در بازارهای جهانی کسب کنند.
وی با اشاره به اینکه کشمش استان قزوین از کیفیت بسیار بالای برخوردار است، بیان کرد : صادر کنندگان می توانند از کیفیت بالای کشمش استان قزوین در جذب مشتریان خود و همچنین ساخت برند مخصوص استان اقدام کنند.
پرزحمت با بیان اینکه کشمش تولیدی استان باید با برند استان قزوین صادر شود، افزود: در این راستا تولید کنندگان ، تجار و بخش خصوصی اجازه ندهند کشمش استان به نام‌های مختلف صادر شود و به نوعی با ایجاد برند به پیشبرد اهداف صادراتی این محصول کمک کنند.
وی حل مشکلات کشمش استان را یکی از الویت‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد واظهار داشت: استان قزوین با داشتن ۷۵ هزار هکتار باغ انگور و تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن محصول می تواند، سهمی قابل توجهی از صادارات در بازار های هدف را از آن خود کند.
منبع: سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین انتهای پیام/۷۰۰۸

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان