۱۹/رمضان/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۱/۱۰ جمعه

صبح قزوین برنامه جدی از شورا و شهرداری قزوین ندیدم/ قزوین یک استان فتنه‌زده است
کد خبر: ۳۳۴۴۸۸ تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۲۱ ساعت: ۸:۲۰ ↗ لینک کوتاه

دبیرجبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی قزوین:

برنامه جدی از شورا و شهرداری قزوین ندیدم/ قزوین یک استان فتنه‌زده است

دبیرجبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی قزوین گفت: من کلیت مجلس فعلی را در تراز انقلاب اسلامی نمی‌دانم، مجلس در تراز انقلاب اسلامی باید یک مجلس شجاع و انقلابی باشد.

برنامه جدی از شورا و شهرداری قزوین ندیدم/ قزوین یک استان فتنه‌زده است
به گزارش سرویس سیاسی صبح قزوین ؛ رضا سبحانی فر، دانش آموخته دانشگاه علامه طباطبایی تهران دررشته علوم اجتماعی است که کارشناسی ارشد خود رادر رشته مدیریت از دانشگاه امام حسین علیه السلام تهران گرفته است.

او 45 ماه سابقه حضوردرجبهه دردوران دفاع مقدس را دارد، ایشان دارای 20درصد جانبازی نیزهست، فرماندهی سپاه شهرستان قزوین، تاکستان و شهرصنعتی البرز بخشی ازسوابق پاسداری اوست.

وی علاوه بر این سمت‌ها مسئول معاونت رکنی سپاه استان را نیز عهده داربود، او بعد از 35 سال خدمت صادقانه در سپاه صاحب الامر( عج) بازنشست شد، تدریس در دانشگاه‌های استان و عضو هیئت نظارت بر انتخابات دوره داوزدهم ریاست جمهوری از دیگر سوابق وی است، او مدتی هم بعنوان عضو هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت غذایی بیدستان بود و هم اکنون از سوی شورای مرکزی جبهه مردمی «جمنا» بعنوان دبیر این جبهه درقزوین منصوب شده است که در ادامه مصاحبه ما را با این شخصیت سیاسی می‌خوانید:

نقش احزاب در پیروزی انقلاب و تداوم آن به چه میزان بوده است؟
در ایجاد و تداوم انقلاب اسلامی، مردم، دین و رهبری امام خمینی نقش اساسی و تاثیرگذار را داشت، احزاب در آن زمان غیراسلامی و مارکسیست بودند هر چند اقدامات و فعالیت‌های براندازانه علیه رژیم ستم شاهی داشتند، اما تاثیرچندانی نداشت و بعد از انقلاب هم برخی احزاب مانند حزب توده و مارکسیست‌ها که فعالیت داشتند هدف آنها نیز در مخالفت با نظام و انقلاب نوپای ما بود.

بعد از انقلاب اسلامی ما فقط شاهد فعالیت حزب جمهوری اسلامی بودیم که اعضای موسس آن روحانیون مبارز و ریشه داری بودند که فعالیت سیاسی خوبی هم داشتند، اما از طرف منافقین و خائنین به کشوربه درجه شهادت نایل آمدند اما درکلیت، احزاب تاثیر زیادی در پیدایش و تداوم انقلاب نداشتند، بلکه رهبری حضرت امام خمینی و حضور مردم باعث وقوع و ایجاد انقلاب شد.

شما بعنوان دبیرجبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی استان قزوین هستید، بفرمایید این جبهه چگونه شکل گرفته است و شما با چه مکانیزمی بعنوان دبیراین تشکل انتخاب شده اید؟
این جبهه سابقه زیادی ندارد، در اواخر سال 95 این تشکل بنا به ضرورت دریک مقطعی بوجود آمد تا نیروهای انقلاب را زیریک چتری قرار بدهد و دیدیم که درانتخابات ریاست جمهوری در تجمیع آرا و انسجام بخشی به وحدت نیروهای انقلاب بی تاثیر نبود.

این جبهه مردمی بنا بود که از پایین به بالا شکل بگیرد و بخاطر همین موضوع قرارشد که جبهه در استان‌ها و شهرستان‌ها و مناطق تشکیل و در یک مجمع اعضای شورای مرکزی تعیین شوند، در سال96 اعضای موسس جبهه مردمی همه مناطق کشور در یک گردهمایی بزرگ که در شهرآفتاب در تهران برگزار شد شرکت کردند.

اما من در آن زمان بخاطر محدودیت شغلی(هنوز بازنشسته نشده بودم)نتوانستم درآن گردهمایی شرکت کنم، از ابتدای سال 97 بعنوان دبیر این جبهه مردمی انتخاب شدم، اعضای شورای مرکزی استان‌های این جبهه نیز از سوی شورای مرکز منصوب می‌شوند، من نیز با حکم رسمی دبیر اجرایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی مرکز منصوب شدم و به اتفاق 10 نفر از دوستان همفکر بعنوان اعضای شورای جبهه مردمی در استان فعالیت داریم. البته این شورا بعنوان شورای موسس هستند تا بعد از تشکیل جبهه مردمی درهمه مناطق دریک مجمع عمومی اعضای شورای مرکزی انتخاب شوند.

شما فعال حزبی هستید یا مردمی ؟
ما اصلا حزب نیستیم، اگر می‌خواستیم حزب باشیم که احزاب دیگر بودند! بنای ایجاد این تشکل بنای حزبی نیست، بخاطر تعدد و زیادی احزاب این جبهه تشکیل شده تا انسجام و وحدت بین احزاب، جریانات و گروه‌های همفکر انقلابی ایجاد کند تا درجهت اهداف نظام و انقلاب یک همگرایی و همسویی بین نیروهای انقلابی بوجود بیاورد.

بنده و بقیه دوستان نیزچون جبهه تعریف حزبی نداشت و نامش هم جبهه انقلاب بود وارد این تشکل شده ایم و این جبهه کارکردحزبی ندارد و دنبال آن هم نیست.

جبهه نیروهای انقلاب درآینده برای انتخابات مجلس شورای اسلامی وریاست جمهوری چه برنامه ای دارد ؟
تنها سابقه فعالیت این جبهه درانتخابات ریاست جمهوری دوره دوازدهم بود و نگاهش هم جبهه ای بود و توانست در 4 ماه اثر بخشی خوبی هم داشته باشد، در انتخابات ریاست جمهوری خوب بازی کردیم و 16 میلیون تجمیع رای داشتیم، این بازی هرچند که منجربه گل نشد، اما درتجمیع آراء و وحدت بین نیروها تاثیرخوبی داشت.

یکی از کارکردهای این جبهه هم اکنون آسیب شناسی انتخابات‌های گذشته است و درحال احصاء نقاط قوت و شناسایی ضعف‌ها هستیم تا در آینده فعالیت‌های ما منتج به نتیجه شود.

درآینده سیاست جبهه ورود و حضور قدرتمند و تاثیرگذار در انتخابات مجلس است و امیدواریم مجلس کارآمد و در تراز حکومت اسلامی شکل بگیرد، امروز هنوز وارد مصادیق نشده ایم بلکه به دنبال یک مکانیزم قوی هستیم و جلسات متعدد ومنظمی برگزار می‌کنیم تا کاندیدای این جبهه توسط جریان دلسوز انقلاب تعیین و به مردم معرفی شوند و تصمیم ما نیز براساس یک خرد جمعی شکل خواهد گرفت.

جریان انقلابی و اصولگرا در انتخابات‌های مختلف مانند ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهرها، دچار شکست سنگین شده اند، علتش را چه می‌دانید؟
هرپدیده ای اجتماعی و سیاسی می‌تواند علت‌های مختلفی داشته باشد و همه علت‌ها نیزاز وضع یکسانی برخوردار نیستند.

یکی از علت‌های اصلی شکست جریان اصولگرایی درانتخابات، عدم وحدت و انسجام، هم از سوی کاندیدای انتخابات و هم ازسوی مردم انقلابی است، تعداد آراء جریان انقلابی چند برابر آراء رقیب است و چون تعداد آراء بین افراد تقسیم می‌شود، نمی‌توانیم نتیجه مطلوب را کسب کنیم، البته برخی کاندیداها نیز احساس تکیلف غیر ضرور دارند.

علت اصلی دیگر که مهمترین علت هم است درجریان نیروهای انقلاب یک لیدر و رهبر هدایت کننده وجود ندارد که بقیه افراد به او تکیه کنند و حرفش نافذ و تمام کننده تصمیم نهایی باشد.

فرمودید، تعدد کاندیداها سبب شکست شده، آیا چیدمان کاندیدها وارایه لیست بصورت عادلانه وبدرستی انجام گرفت؟ آیا آسیب شناسی کرده اید که ببینید دراین سال‌ها افراد معرفی شده در لیست‌ها چقدر توانستند مورد استقبال مردم قراربگیرند و رای مردم را کسب کنند؟
بله، یکی از عوامل شکست نیزعدم هوشمندی خود کاندیداهای جریان اصولگرا بود که بجای فعالیت انتخاباتی و رقابت کردن با رقیب، خودشان افراد همسو را تخریب می‌کردند و مرتکب یک خودزنی می‌شدند.

برخی اغراض فردی و غیرانقلابی پالس‌های را می‌داد که نتیجه آن واگرایی و عدم موفقیت و ناکارآمدی افراد معرفی شده تلقی می‌شد و درتخریب افراد بی تاثیر نبود، ما در مجلس نهم با وحدت خیلی موفق عمل کردیم اما درمجلس دهم دچار مشکل شدیم.

در انتخابات‌های گذشته نیز جریان اصولگرا درقالب شورای اصولگریان یا گروه 6 به علاوه 5 اقدام می‌کردند و نتایج خوبی هم می‌گرفتند و در آن مقطع تصمیم خوبی بود اما عدم تمکین کاندیداها و خارج شدن افراد ازمیثاق نامه نتیجه کار را خراب می‌کرد.

بر اساس برنامه‌های ارائه شده از سوی کاندیداها و چگونگی انتخاب افراد برای لیست، کار خوبی بود وبرخی تحلیل‌ها و نظرسنجی‌ها آن لیست را تایید می‌کرد.

حاج آقا این چه ائتلافی است که دونفردریک لیست یکی 120 هزار رای می‌آورد و نفر دیگر12 هزارتا رای! آیا انتخاب برخی افراد براساس سهم خواهی وفشار احزاب نیست؟

اگر آسیب شناسی دقیقی از10تا 11 انتخابات داشته باشیم بعضی مواقع درجریانات انقلابی هم امیال حزبی حاکم بوده، وقتی نگاه حزبی حاکم شود کارسخت می‌شود، درتصمیم گیری نهایی برخی افراد یک حزب شرایط را به گونه ای بوجود می آورند وسهم خود را مطالبه می‌کنند و نگاه حزبی وقتی وارد یک ائتلاف شود، این اتفاق می‌افتد، انتخاب افراد دربرخی مقاطع منطبق بر واقعیت‌های جامعه نبوده است ومورد استقبال مردم هم قرارنگرفته است.

برای وحدت نیروهای انقلابی درآینده چه کارخواهید کرد تا نتایج تلخی دربرنداشته باشد ؟
فلسفه وجودی جبهه، این است تا بین همه نیروهای انقلابی انسجام و اتحاد ایجاد کند و می‌خواهد همه نیروها درکنارهم بنشینند و تلاش بروفاق وهم دلی بین همه نیروها با سلایق مختلف است، ما حتی از افراد غیرهم سو که نظام و انقلاب را قبول داشته باشد هم می‌توانند در جبهه نیروهای انقلابی حضور داشته باشد و ما ازهمه سلایق تقاضا داریم که با وحدت باعث انسجام بیشر شوند.

ارتباط شما با دیگر احزاب مانند حزب موتلفه اسلامی، ائتلاف پیروان ولایت استان، جبهه پایداری چگونه است آیا ارتباطی وجود دارد یا نه ؟
درجلسات تهران ازهمه احزاب افرادی مشارکت دارند و در انتخابات گذشته ریاست جمهوری دربرخی یک واگرایی بوجود آمد اما دراستان تقریبا همکاری صورت گرفت.

درانتخابات شوراها اگر دوستان با هوشمندی عمل می‌کردند، قطعا نتیجه انتخابات بهتر از این می‌شد ارائه لیست 15 نفره شورای شهرقزوین اشتباه بود وقتی کار از آغاز اشتباه باشد نتایجی خوبی نخواهد داشت.

ما با همه دوستان درقزوین ارتباط دوستانه داریم، برخی افراد تاثیرگذاردرجبهه پایداری، ایثارگران و رهپویان بعضا با ما کارها و فعالیت‌های مشترکی دارند ودرشورای جبهه به ما کمک می‌کنند با برادران موتلفه قزوین نیزارتباط صمیمی و دوستانه وجود دارد، امیدواریم ارتباط تشکیلاتی هم برقرارشود، برای ارتباط با تشکل‌های داخل استان مشکلی وجود نخواهد داشت، دربین نیروهای انقلاب متاسفانه برخی سلایق شخصی وجود دارد که می خواهند یکدیگر را حذف کنند اما بین احزاب اینگونه نیست.

من درجلسات مختلف این مطلب را می‌گویم آن مطلب این است؛ ما در زمان جنگ و دفاع مقدس، مگر به جبهه می رفتیم همه با هم هم نظروهم سلیقه بودیم، بعضا افراد با هم شاید اختلاف هم داشتند اما چون هدف مقدس بود همه سلایق یکدیگر را تحمل می‌کردند، جبهه نیروهای انقلاب هم هدفش این است، برای سربلندی نظام و انقلاب می‌خواهد همه سلایق دوستدار انقلاب و نظام را دوره یک میز بنشاند.

« جمنا » درانتخابات دوره قبل شورای اسلامی حضور داشت چرا با حزب موتلفه اسلامی وائتلاف بزرگ پیروان ولایت دو لیست جدا گانه ارائه دادید. چرا ؟
در انتخابات شوراهای اسلامی ما در شهرستان‌ها توفیق خوبی داشتیم وعدم موفقیت ما درشهر قزوین دلایل خاصی دارد، اگر هوشمندانه و انقلابی هم بودیم، نباید حتی برای رفع تکلیف شرعی هم دو لیست ارائه می‌شد. این کار اخلاقی و انقلابی نبود.

یک انتقاد به برادرانی که لیست جدا دادند وارد است، چرا با لیست جدا نتوانستند رای ادعای خود را بیاورند و چرا سبب شدند تا نتایج انتخابات شوراها به نفع جریان رقیب شود. اما ازطرفی ساز و کار جمنا؛ اینکه «هرکاندیدایی اگرتوانست افراد بیشتری را برای یک جلسه بیاورد باید درلیست قرار بگیرد» نیز اشتباه بود و اشتباه بزرگتر این بود که لیست 15 نفره داده شد، یعنی با دست خودمان دربین نیروها انشقاق ایجاد کردیم و برخی دوستان برای موفقیت خودشان برای کمک به دوستان همسوی خود تلاش نکردند.

وقتی مقدمه یک کار اشتباه باشد نتیجه کار نیز مطلوب نخواهد بود و باید از این تجربه درس بگیریم وهوایی نفسانی را کنار بگذاریم تا تجربه‌های تلخ برای ما تکرار نشود.

برخی‌ها می‌گویند جبهه « جمنا » همان جبهه افراد بازنشسته سپاه است و همان تفکر سپاه این جبهه را رهبری می‌کند، آیا این ادعا درست است؟
یعنی این 3هزارنفری که درشهرآفتاب درگردهمایی بزرگ دورهم جمع شدند همه سپاهی بودند؟! نه اینگونه نیست، صدها نفر از معلمان، دانشجویان، کارگران وحتی اهالی رسانه و ازهمه اقشاردراین جبهه حضور دارند، این جبهه دارای کمیته 22 گانه ازاقشار مختلف است.

بله درکنار این همه افراد، برخی پاسداران بازنشسته سپاه پاسداران نیز حضور دارند اما نسبت آنها خیلی کم است بعنوان مثال ما در شورای شهرستان‌ها حتی یک پاسدار بازنشسته نداریم اما درمرکزاستان شاید دونفرتا سه نفرداشته باشیم اما نسبت آن به اقشار دیگر خیلی کمتر است.

عملکرد نمایندگان استان قزوین درمجلس شورای اسلامی را چگونه ارزیابی می کنید؟
من کلیت مجلس فعلی را در تراز انقلاب اسلامی نمی‌دانم، مجلس در تراز انقلاب اسلامی باید یک مجلس شجاع و انقلابی باشد. ما دراستان نیروهای کارآمد تری داریم که می‌توانند درقانون گذاری و دفاع از انقلاب درکمیسیون‌های مختلف مجلس نقش آفرین باشند.

من کارنامه نمایندگان استان درمجلس را صفر، نه، اما خیلی ضعیف می‌دانم، اما بازبین این افراد تفاوت وجود دارد و در مقایسه بین خودشان برخی نسبت به دیگران نسبتا قوی تر هستند. درکل، شأن استان ما بالاتر از این‌هاست و باید افراد کارآمد، شجاع، برنامه محور و با اراده قوی درمجلس حضورداشته باشند.

عملکرد مدیران استانی را چگونه می بینید ؟ چرا همه روزه برخی مدیران به جرم تخلف و اختلاس دستگیر می شود علتش چیست ؟
یکی از آسیب‌های جدی که انقلاب را تهدید می‌کند ناکارآمدی مدیران ملی و محلی است، اگر واقعا مدیریت کارآمد بود، نباید هرگز شاهد این همه مشکل درکشور می‌بودیم، البته بین مدیران هم خوب و بد و نسبت قوی و ضعیف وجود دارد.

عدم کارآمدی مدیران و فساد مالی و آلودگی‌های آنها بزرگترین آسیب جدی است، اگر مدیری فاسد باشد، چون ازرانت های اطلاعاتی برخوردار است دامنه فسادش بیشتر و آسیب زیادتری به جامعه می‌زند.

برای جذب نیروهای تازه نفس وجوان درجبهه نیروهای انقلاب چه تدبیری اندیشیده اید؟
بعدازانتخابات ریاست جمهوری مدت کوتاهی درکارجبهه توقف ایجاد شد، درسطح ملی چند ماه وقت ما صرف آسیب شناسی شد، نقاط ضعف و قوت جبهه احصاء شد، فعالیت عمومی خود را آغاز کرده ایم و درهمه شهرستان‌ها بجز یک شهرستان نیروها ومسئولین کمیته‌های 22 گانه اقشارانتخاب شده است و مجامع شهرستانی واستانی را برگزارخواهیم کرد، بعدازبرگزاری مجمع شهرستانها واستان منتخبین در مجمع ملی شرکت خواهند کرد.

تقویم اجرایی برگزاری مجمع تهیه شده است، ما بخاطر اینکه بتوانیم یک جامعیت به همه اقشار بدهیم سعی کردیم کمیته اقشار را تشکیل داده تا هر کمیته 50نفر از اقشار مرتبط را جذب و به ما معرفی کند.

در هر شهرستان تقریبا 1000 نفر با جبهه مرتبط خواهند شد و از علاقمندان به انقلاب و نظام فارق ازسلیقه درخواست داریم به کمیته‌های اقشاراین جبهه درشهرستان‌ها و یا به آدرس دفتراستانی ما درفلکه عدل روبروی بانک دی مراجعه نمایند، ما ازهمه اقشاراستقبال می‌کنیم.

برای جذب جوانان و بانوان درجبهه چه اقدامی کرده اید ؟
ما درکمیته 22 گانه اقشاریک کمیته را اختصاص داده ایم به بانوان که نصف جمعیت جامعه ما را بانوان تشکیل می دهند ضمنا علاوه برکمیته دانشجویی و دانش آموزی ما یک کمیته ویژه جوانان نیزدرجبهه داریم.

آیا دفترجبهه « جمنا » درروستاها و بخش ها هم تشکیل می شود؟
مناطق و روستاها را درمرکز شهرستان‌ها دیده ایم اما بصورت مستقل در مناطق و روستاها دفترتشکیل داده نمی‌شود.

رابطه جبهه نیروهای انقلاب با امامان جمعه چگونه است ؟ آیا ارتباطی وجود دارد ؟
رابطه ما با همه امامان جمعه استان به ویژه حضرت آیت اله عابدینی رابطه دوستانه و خوبی است ومکررخدمت همه می رسیم وازرهنمودهای روشنگرانه آنها استفاده می کنیم .

چرا اصلاع رسانی ازسوی جبهه ضعیف است ؟ آیا کانال خبری ویا سایتی برای جبهه وجود دارد؟
بله درست است ما تعمدا در حال بررسی و برنامه ریزی بودیم ، اطلاع رسانی را موقتا کند کرده بودیم اما جلسات تشکیل می شود و یکی از کمیته های اقشار22 گانه نیزکمیته اطلاع رسانی و رسانه است ، انشاء اله دراین بخش هم برنامه داریم .

منشاء پیدایش شعار« اصلاح طلب ، اصولگرا ، دیگه تموم ماجرا از کجاست ،آیا این شعاربه معنای بی اعتمادی به احزاب نیست ؟
اگر دو جریان مطرح کشور درغالب احزاب تعریف کنیم نتوانستند نقش خود را بخوبی ایفاء کنند. پیش تر گفتم که هدف این جبهه فراتر از دیدگاه احزاب است واصلا تشکل ما حزب نیست ، بحث اصولگرا و اصلاح طلب نیز ندارد ، برخی ها می توانند درعین حالی که اصلاح طلبند ، اگربه انقلاب ونظام اسلامی ورهبرمعظم انقلاب و ارزشهای متعالی آن مقید وپایبند باشند می توانند با ما دریک جبهه قرار بگیرند.

احزاب درمقاطع مختلف با شعارمردم را فریب دادند و نتیجه کارآنها رضایت بخش نبوده و مردم از آنها گریزان شده اند،امروز تضمین کننده اعتماد مردم به ما ، کاروعمل انقلابی است نه شعار، محل تولد این شعاردرفضای مجازی است و خیلی نمی شود به این فضاهای مجازی اطمیان واعتماد کرد و مورد قضاوت قرارداد.

البته مردم به برخی جریانات که فقط شعاردادند وعکس آن عمل کردند بی اعتماد هستند، مثلا همین دولت چقدر شعارهای زیبایی داد اما برعکس همه آنها عمل کرد و همین حرکات ودروغ گویی ها باعث بی اعتمادی مردم خواهد شد.

عملکرد زاهدی استاندار قزوین چگونه بوده ونظر شما در باره دخالت برخی افراد در عزل و نصب ها و فشارهای وارده به مدیران چیست ؟
ارزیابی دقیقی ازهمه عملکرد آقای زاهدی ندارم، اما در یک نگاه کلی وی فقط وضع فعلی را توانست حفظ کنند، حفظ وضع فعلی به تنهایی کارساز نیست ما درعرصه‌های صنعتی، کشاورزی خیلی مشکل داریم و وضع خوب نیست و حرکت اساسی رو به جلورا مشاهده نمی‌کنیم.

اما درپاسخ به مطلب دوم درباره عزل و نصب‌ها باید بگویم استان ما یک استان فتنه زده است، استان قزوین از ابتدای انقلاب تا به امروز گرفتار یک باند و فرقه زر و زور و تزویز بوده است و این باند دست ازسر این استان برنمی‌دارد، با ارتباطاتی که درتهران دارند نه اینکه درانتصاب‌ها دخالت می‌کنند و فشار می‌آورند بلکه اگر کسی حرفاشان را گوش نکند درعزل مدیران نیز دخالت کرده و افراد مستقل و غیر وابسته را حذف می‌کنند.

آیا حمایت آیت الله اسلامی از داود محمدی عامل اختلاف بین نیروهای انقلابی دراستان نیست ؟
چرا از خود حاج آقا اسلامی این سئوال را نمی‌پرسید؟ ازایشان بپرسید.

برخی می گویند جبهه مردمی را همان نیروهای جبهه رهپویان مدیریت می کنند، آیا واقعا اینگونه است ؟ چرا درمجمع عمومی برای انتخابات ریاست جمهوری ضرغامی رای نمی آورد اما زاکانی رای می‌آورد ؟
در اولین مجمع عمومی که درتهران درشهر آفتاب برگزار شد توفیق حضور نداشتم، اما شنیدم افراد مختلفی از همه گروه‌ها حضور داشتند از جمله از رهپویان هم بودند و اینکه چرا شخصی رای می‌آورد و شخص دیگری رای نمی‌آورد هم آسیب شناسی صورت گرفته است، نه، این جبهه فراگیر است و چترش برسر همه گروه‌ها گسترده خواهد شد.

بعنوان یک شهروندعملکرد شهرداری و شورای شهر قزوین را چگونه ارزیابی می کنید؟
من حرکت و کارمثبتی از شورا و شهرداری قزوین ندیدم، نه پروژای، نه کار برجسته عمرانی صورت گرفته است، دربحث شوراها نیز میتوانستیم از افراد کارآمد بهره مند شویم اما حیف شد.

شهرداری قزوین با بودجه‌ی 783میلیارد تومانی که در طی 4سال 2700الی 2800 میلیارد تومان می‌شود و برنامه ای جدی هم از سوی شورای شهر ملاحظه نمی‌شود.

با شنیدن این کلمات اولین جمله ای که به ذهنتان می آید چیست ؟

امام خمینی: احیاءگر مجدد اسلام

مقام معظم رهبری : ادامه دهنده راه امام

چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی : ان شاءالله مقدمه ظهور باشه

حسن روحانی : زیاد حرف می‌زند، اما عمل ندارد

دکتر احمدی نژاد: حیف شد

سید محمد خاتمی: یکی از سران فتنه 88

مرحوم هاشمی: خیلی زحمت کشید اما خراب کرد

سردارجعفری: مالک اشترحضرت آقا

علی لاریجانی: هم به میخ می‌زند هم به نعل

مهندس چمران: انقلابی خدمتگزار

جبهه مردمی: مجموعه ای که برای توسعه کیفی انقلاب می‌کوشند

آیت الله عابدینی: شخصیت معنوی و قرآنی

آیت الله اسلامی: نماینده مردم درخبرگان رهبری

آیت الله باریک بین: شخصیت وارسته

سید علی اکبرابو ترابی: سرور آزادگان

آیت الله تلخابی: مجتهد جوان انقلابی

آیت الله تاکندی: پدرمعنوی اصلاح طلبان

شیخ قدرت علیخانی: زر، زور، دخالت

سید ناصرقوامی: امام جماعت فتنه گران

محمد علیخانی: آقازاده و ژن خوب

سید مرتضی حسینی: سید انقلابی

لطف الله سیاهکالی:
مدیرخوبی است

خانم محمدبیگی: پزشک متعهد

زاهدی: اصلاح طلب کهنه کار

کبودوند: جوان پر تلاش

محمدحسین شفیعی: شخصیت فرهیخته

صفت الله صالحی: برادرخونگرم

قدوسی فر: برادر مجاهد و پر تلاش

حاج حمزه قربانی: فرمانده شجاع

داود محمدی: رییس کمیسیون اصل نود

سید حمیده زرآبادی: اختلال در تشخیص اولویت‌ها

بابایی صالح: ای کاش گذشته خود را فراموش نمی‌کرد

بهمن طاهرخانی: حیف شد

روح الله عباسپور: مرد پر تلاش با انگیزه

رجب رحمانی: سیاست مدارو پرتلاش

سردارشاهرخی: مجاهد فی سبیل الله

سردارآبنوش: فرمانده انقلابی و مردمی

شهیدحجت اسدی: خوش به سعادتش

شهید حمید سیاهکلی: خدا روحش را متعالی کند

فصیحی رامندی: آزاده وجهادگر

فتنه 88: طراحی بزرگ برای براندازی

آخرین کتابی که خواندید: پرسش و پاسخ علامه طباطبایی

مهمترین مشکل قزوین: نا کارآمدی مدیران

سپاه پاسداران: اگر نبود کشورهم نبود

بهترین دوران: دفاع مقدس

بسیج: لشگر مخلص خدا

روزنامه کیهان: انقلابی و روشنگر

تابان: نشریه درخدمت زر و زور

هفته نامه نسیم قزوین: ان شاء الله موفق شود

قدرت الله چگینی : معلم شهید

محمود آقای انصاریان: خدا رحمتش کنه

انتخابات مجلس 98: ان شاءالله تشکیل مجلس در تراز انقلاب

اگر سخن پایانی دارید بفرمایید ؟
ورودم به جبهه مردمی، سیاسی نیست و نگاه من به جبهه همان جبهه دفاع مقدس است و خدمت به انقلاب ونظام است و از همه نیروها انقلابی و فعالان تشکل‌ها و احزاب می‌خواهیم که زیر بیرق و چتر ولایت دراین جبهه حاضر شوند، تا بتوانیم جبهه واحدی تشکیل دهیم تا در مقابل اقدامات دشمن، کشور را از دست مدیران ناکارآمد نجات دهیم.
انتهای پیام/2002

منبع: نسیم قزوین

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان