۰۹/رمضان/۱۴۴۵

-

۱۴۰۲/۱۲/۲۹ سه شنبه

صبح قزوین چرا مردم باید گوشت گوسفند کیلویی ۲۵ هزار تومان را ۵۹ هزار تومان بخرند؟
کد خبر: ۳۳۲۷۳۷ تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۹/۲۶ ساعت: ۱۰:۴۰ ↗ لینک کوتاه

گزارش؛

چرا مردم باید گوشت گوسفند کیلویی ۲۵ هزار تومان را ۵۹ هزار تومان بخرند؟

رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور با بیان اینکه دامدار بره را با قیمت ۲۵ هزار تومان در درب دامداری عرضه می کند، گفت: لاشه های گوسفندی برای قصاب کیلویی حدود ۵۵ هزار تومان تمام می شود و باید با قیمت ۵۸ تا ۵۹ هزار تومان به دست مصرف کننده برسد.

چرا مردم باید گوشت گوسفند کیلویی ۲۵ هزار تومان را ۵۹ هزار تومان بخرند؟
به گزارش سرویس اقتصادی  صبح قزوین ،رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور گفت: تولید سالانه کشور 12 میلیون راس بره و میانگین جمعیت دام گوسفندی 55 میلیون راس است.
 
منصور پوریان با اشاره به اینکه تثبیت قیمت ها در بازار گوشت، مهم است، افزود: در بخش گوشت قرمز به ویژه گوشت گوسفندی،کشور خودکفا بود اما عواملی وجود داشت که موجب شد در برخی جاها با کمبود گوشت روبرو شویم ولی با تلاش واردکنندگان نیازهای کشور رفع شد.
 
وی با بیان اینکه قیمت های گوشت قرمز در سطح بازار، قابل قبول نیست، ادامه داد: همه اصناف با قیمت فعلی گوشت قرمز مخالف هستند.
 
پوریان افزود: تقاضای بازار تغییر کرده و خواهان بره های 3 تا 4 ماهه است در حالی که دامداران، بره های خود را در سن 7 تا 8 ماهه عرضه می کنند.
 
پوریان گفت: تولیدات بخش پرواربندی کشور در وزن های 65 تا 70 کیلوگرم است.
 
رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور گفت: دامدار بره را با قیمت 25 هزار تومان در درب دامداری عرضه می کند.
 
پوریان افزود: لاشه های گوسفندی برای قصاب کیلویی حدود 55 هزار تومان تمام می شود و باید با قیمت 58 تا 59 هزار تومان به دست مصرف کننده برسد.
 
وی با بیان اینکه یک درصد از تولیدات کل کشور صادرات داشتیم، گفت: هزینه تولید دامدار افزایش یافته است.
 
پوریان با بیان اینکه قاچاق دام به ویژه دام های مولد به صورت گسترده در حال انجام است، گفت: همزمان با ممنوعیت صادرات، پدیده شوم قاچاق در دام ایجاد شد.
 
وی افزود: برای جلوگیری از قاچاق باید ممنوعیت صادرات برداشته شود.



انتهای پیام/1404
منبع: تسنیم

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان