دکتر جلوخانی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی
صبح قزوین اظهار کرد: در این سندرم فیبرهای ماهیچه ای دچار کمبود اکسیژن میشوند که روی بافت ماهیچه، به ویژه عضله سینه ای عمقي و رنگ آن تاثیر ميگذارد.
وی افزود: پرخوني، قرمز پررنگ تا سبز کامل مشاهده میشود که بسته به شدت اثر، قسمت میانی و یا کل یکی از طرفین عضلات داخل سینه یا دو عضله را درگیر کنند.
رئیس اداره دامپزشكي شهرستان قزوين با اشاره به نظارت بهداشتی مستمر دکتر دامپزشکی و کارشناس دامپزشکی در کشتارگاههای صنعتی مرغ بر روند کشتار افزود: این عارضه در ظاهر مرغ قابل تشخیص نیست و فقط در هنگام برش و قطعه بندی ناحیه سینه قابل رویت است.
جلوخانی به مصرف کنندگان توصیه كرد: در صورت مشاهده این عارضه در مرغ اگر گوشت بوی نامطبوعی نداشته باشد، میتوانند قسمت تغییر رنگ داده شده را جداسازی و بقیه را مصرف کنند چرا که عضله سبز هیچ گونه خطری برای سلامت ندارد.
وی در پایان به مصرف کنندگان اطمينان خاطر داد: با مصرف فرآوردههای پروتئیني مورد نیاز خود را از مراکز مورد تائید دامپزشکی تهیه کنند در صورت داشتن هرگونه سوال انتقاد و پیشنهاد با سامانه پیامکی 50001512 اداره کل دامپزشکی استان قزوین در ارتباط باشند.
انتهای پیام/2002
دیدگاه ها