دکتر راول غلامپور اقدمی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی
صبح قزوین از بازرسی و نظارت بهداشتی در کشتارگاههای دام استان در سال 1396 خبر دارد.
وی افزود: بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی و وظایف ذاتی برنامه و اهداف دامپزشکی، با حضور مسئول فنی بهداشتی و ناظرین شرعی و دستیاران مسئولین فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاههای دام استان و نظارت عالیه از سوی کارشناسان دولتی مستقر بازدیدها دورهای کارشناسان اداره نظارت عملیات بازدید و نظارت بهداشتی در کشتارگاههای دام قبل و پس از کشتار انجام می شود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی قزوین تصریح کرد: در این راستا به منظور تأمین سلامت لاشهها و آلایش استحصالی و تأیید حلیت(حلال بودن) گوشت دام، ضمن ممهور نمودن لاشهها به مهر کشتارگاهها از برچسب نیز به منظور شناسنامه دار کردن لاشه استفاده میشود.
این مسئول تشریح کرد: طی سال 1396کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان قزوین بر استحصال 8هزارو 601 تن گوشت قرمز برای عرضه به بازار، نظارت کردند و 72 تن و 976 کیلوگرم گوشت قرمز غیرقابل مصرف حذف شد.
اقدمی ادامه داد: این موضوع نقش بسزایی در ایجاد اطمینان خاطر مصرف کننده از بعد تأمین سلامت و بهداشت جامعه دارد و در صورت عدم خروج محمولههای غیر قابل مصرف، سبب انتقال بیماری مشترک بین حیوان وانسان و یا بیماریهای با منشاء غذا شود.
دکتر اقدمی در پایان از شهروندان خواست خرید گوشت قرمز را از قصابیها و مراکز عرضه مجاز و دارای پروانه تهیه و نسبت به ممهور بودن لاشه به مهر بهداشتی دامپزشکی اطمینان حاصل و به مندرجات درج شده بر روی برچسب توجه کنند.
انتهای پیام/2002
دیدگاه ها