سید منصور حاج سید جوادی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی قزوین در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی
صبح قزوین اظهار کرد: در شش ماهه اول سال جاری؛ سی هزار تن گوشت مرغ در مرغداریهای گوشتی این استان تولید شده است.
وی پیش بینی کرد: در پایان سال جاری بیش از 64 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود.
این مسئول اذعان کرد: از این میزان گوشت سفید مرغ؛ دو هزار و 921 تن در مرغداریهای شهرستانهای آبیک، ده هزار و 880 تن قزوین، سه هزار و 304 تن بوئین زهرا، ده هزار و 400 تن تاکستان و یک هزار و 426 تن آوج تولید شده است.
وی خاطر نشان کرد: هم اکنون 440 واحد پرورش مرغ گوشتی در استان فعال است که سالیانه ظرفیت تولید 10میلیون 665هزار و 120 قطعه را دارد؛ استان قزوین در تولید گوشت سفید (مرغ ) رتبه نهم کشور را دارد.
انتهای پیام/2002
دیدگاه ها