30 هزار تن گوشت مرغ در مرغداری‌ها تولید شد
چهار شنبه 1 آذر 1396

در استان قزوین؛

30 هزار تن گوشت مرغ در مرغداری‌ها تولید شد

30 هزار تن گوشت مرغ در مرغداری‌ها تولید شد
کد خبر: 267403/ کدخبرنگار : 100/ تاریخ انتشار: 1396/08/04 ساعت: 11:50 AM


30 هزار تن گوشت مرغ در مرغداری‌های استان قزوین تولید شد.



سید منصور حاج سید جوادی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین اظهار کرد: در شش ماهه اول سال جاری؛ سی هزار تن گوشت مرغ در مرغداری‌های گوشتی این استان تولید شده است.

وی پیش بینی کرد: در پایان سال جاری بیش از 64 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود.

این مسئول اذعان کرد: از این میزان گوشت سفید مرغ؛ دو هزار و 921 تن در مرغداری‌های شهرستان‌های آبیک، ده هزار و 880 تن قزوین، سه هزار و 304 تن بوئین زهرا، ده هزار و 400 تن تاکستان و یک هزار و 426 تن آوج تولید شده است.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون 440 واحد پرورش مرغ گوشتی در استان فعال است که سالیانه ظرفیت تولید 10میلیون 665هزار و 120 قطعه را دارد؛ استان قزوین در تولید گوشت سفید (مرغ ) رتبه نهم کشور را دارد.
انتهای پیام/2002


با کانال صبح قزوین اخبار استان و کشور را دنبال کنید


linkedin

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.