۱۷/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۰۷ جمعه

صبح قزوین ریختن «شربت‌ معده» در روغن های سرخ کردنی/زولبیا و بامیه را از مراکز مجاز خریداری کنید
کد خبر: ۲۵۱۴۲۲ تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۳/۲۴ ساعت: ۱۱:۲۶ ↗ لینک کوتاه

رئیس صنایع انجمن غذایی ایران خبر داد:

ریختن «شربت‌ معده» در روغن های سرخ کردنی/زولبیا و بامیه را از مراکز مجاز خریداری کنید

رئیس صنایع انجمن غذایی ایران گفت: برخی سودجویان برای شفافیت روغن‌های سرخ کردنی به آن شربت معده اضافه می‌کنند که سلامت مردم را به خطر می اندازد.

ریختن «شربت‌ معده» در روغن های سرخ کردنی/زولبیا و بامیه را از مراکز مجاز خریداری کنید
به گزارش سرویس اجتماعی صبح قزوین ،محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به استفاده از شربت معده در روغن‌های سرخ‌کردنی اظهار کرد: روغن‌های سرخ کردنی برای تهیه شیرینی و به خصوص زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان کاربرد دارد و بر طبق اصول بهداشتی باید هرچند وقت یکبار این روغن‌ها را تعویض کرد.

ریختن «شربت‌ معده» در روغن های سرخ کردنی/زولبیا و بامیه را از مراکز مجاز خریداری کنید


وی عنوان کرد: در برخی از کارگاه‌های ساخت شیرینی متاسفانه از روغن‌های سرخ‌کردنی به تعداد دفعات فراوان استفاده شده و همین امر سبب سیاه شدن روغن می‌شود و برخی از افراد برای از بین بردن سیاهی‌های روغن شربت معده را با آن ترکیب می‌کنند.

عزیزی تاکید کرد: با ترکیب شربت معده با روغن‌های سرخ‌کردنی رسوب سیاهی‌های در آن ایجاد می شود و همین مسئله باعث بروز بیماری های خطرناک برای مصرف کنندگان خواهد شد.

وی اظهار کرد: استفاده فراوان از روغن سرخ‌کردنی خطر بروز سرطان را در افراد چند برابر می‌کند و اگر  برای شفاف کردن روغن سرخ‌کردنی از شربت معده استفاده شود خطر استفاده از آن برای افراد بیشتر می‌شود.

عزیزی گفت: باید بر روی کارگاه‌های تولیدی شیرینی‌جات کنترل و نظارت صورت بگیرد تا از مصرف روغن‌های فاسد برای تهیه شیرینی و به خصوص زولبیا و بامیه در این ماه جلوگیری شود.

وی یادآور شد: هنگامی که از یک روغن به دفعات فراوان استفاده شود، رنگ آن کدر و همین مسئله خطر بروز سرطان‌های مختلف را افزایش می‌دهد.


انتهای پیام/1404

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان