۱۱/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۰۱ شنبه

صبح قزوین چهره‌های سیاسی اصولگرا و اصلاح طلب استان قزوین درباره " ۹ دی" چه گفتند؟
کد خبر: ۲۲۲۷۱۵ نویسنده: شیدا یاوری تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۱۰/۸ ساعت: ۱۴:۵۹ ↗ لینک کوتاه

صبح قزوین بررسی کرد؛

چهره‌های سیاسی اصولگرا و اصلاح طلب استان قزوین درباره " ۹ دی" چه گفتند؟

در این گزارش به سراغ چهره‌های سیاسی اصولگرا و اصلاح طلب استان رفتیم و پیام‌های ۹ دی را از آنها جویا شدیم.

چهره‌های سیاسی اصولگرا و اصلاح طلب استان قزوین درباره " ۹ دی" چه گفتند؟
صبح قزوین ؛____ شیدا یاوری.

فتنه سال 88 که پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری در کشور کلید خورد با تمام خسارت‌ها و هزینه‌هایی که به نظام تحمیل کرد؛ اما حماسه‌ای ماندگار چون " 9 دی" را از خود به یادگار گذاشت که به فرموده رهبر معظم انقلاب "یوم الله" است و باید در تاریخ انقلاب ماندگار بماند.
یکی از ویژگی‌های ممتاز بزرگداشت "9 دی" این است که ما هرگز نباید این واقعه را کمرنگ و فراموش کنیم و درباره ابعاد مختلف فتنه سال 88 باید روشنگری شود.
فتنه آسیب جدی به انقلاب و نظام زد و آن را در معرض تهدید قرار داد، لذا با این پدیده بزرگ نباید ساده انگاره برخورد کرد و نباید تصور شودکه یک حادثه ای رخ داد و تمام شد؛ بلکه ادامه دارد. اگر در بزرگداشت این روز دچار رخوت و بی‌توجهی شویم به طور مجدد این فتنه با اشکال دیگر خود را نشان خواهد داد و کشور را دچار تهدید می‌کند.

در این گزارش به سراغ چهره‌های سیاسی اصولگرا و اصلاح طلب استان رفتیم و پیام‌های 9 دی را از آنها جویا شدیم.

آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه در قزوین: کسی که درباره فتنه سال 88 موضع محکمی نداشته باشد آرمان مشخصی ندارد

حجت الاسلام قابل رئیس شورای نگهبان: 9 دی جراحی غده چرکین معاندین نفوذ کرده در جبهه انقلاب بود

همتی استاندار قزوین: نهم دی متعلق به کل ملت ایران در تبعیت از رهبر معظم انقلاب است

حجت الاسلام صادقی نیارکی دادستان: 9دی متعلق به نظام جمهوری اسلامی است و مثل دیگر روزهای یوم الله است

حجت الاسلام حسینی نماینده سابق مجلس: حماسه ۹دی یک گذشته ای دارد که درهرسال باید تبیین صورت گیرد

عباسپور نماینده سابق مجلس: جرم سران فتنه سنگین‌تر از حصر خانگی برای آنهاست

فصیحی رامندی رئیس شورای شهر: کسی که دست دشمن را در فتنه سال 88 نبیند، جزء سه دسته افراد ساده، مغرض، فریب خورده است

شفیعی‌ها فعال سیاسی: آنهایی که در فکر فتنه هستند طبعا باور و قصد مقابله با فتنه را ندارند

آیت الله محمدی تاکندی استاد حوزه: درباره اینکه حوادث سال 88 فتنه بود یا نه، نیاز نمی‌بینم تجزیه و تحلیل کنم

داود محمدی رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس: باید همه از این سخنان رهبری که حوادث 88 را فتنه نامید تبعیت داشته باشند

عبدالعظیم موسوی روزنامه نگار: عده‌ای که در فتنه سال 88 نقش داشتند، از نظام طلبکار شده‌اند

محسن قاسمی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری: پیام 9 دی حمایت مردم از انقلاب اسلامی، آرمان‌های نظام و جایگاه ولایت فقیه و رهبری بود

محمد علیخانی فعال سیاسی: فتنه اصلی کشور را آقای احمدی‌نژاد و تفکر احمدی‌نژادی می‌دانم

شیخ خطیب امامقلی رییس سابق آموزش و پرورش بوئین زهرا: کسانی می‌خواهند 9 دی را مصادره به مطلوب کنند که این اقدام یک نوع اجحاف است

شیخ علی عمران رضایی فعال سیاسی: 9دی یک حماسه بزرگ از حضور مردمی بود که برای انقلاب ماندگار است

رضا گروسی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری: پیام 9 دی همراهی ملت با ولایت در بزنگاه‌های حساس و تاریخی است

فرخ زاد، معاون عمرانی استاندار: حضور پررنگ مردم در 9 دی برای حمایت از آرمان‌های انقلاب بود

آیت الله عبدالکریم عابدینی، امام جمعه قزوین:
مسئولی در کشور که در برابر فتنه سال 88 موضع محکمی نداشته باشد معلوم است آرمان مشخصی ندارد؛ وقتی مدیری برای خدمت به مردم انتخاب می‌شود باید به آرمان‌های آن ملت پایبند باشد.
با توجه به شیطنت‌های آمریکایی در منطقه که تغییر کرده و سر آنها در جبهه نظامی به سنگ خورده و مایوس شده‌اند، به دنبال نفوذ و فتنه هستند و اسلحه مقابله با فتنه بصیرت و هماهنگی با رهبری انقلاب است.
رسالت انقلاب صدور آرمان‌های نظام به اقصی نقاط دنیا، برافراشته شدن پرچم اسلام در جهان و نابودی اسرائیل است مسئولی که با این اهداف بیگانه باشد نمی‌تواند نماینده امت اسلام به شما آید.

حجت الاسلام علی قابل، رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان قزوین:
۹ دی جراحی غده چرکین معاندین نفوذ کرده در جبهه انقلاب بود، دشمن با نفوذ در کشورمان روی عناصر داخلی سرمایه گذاری کرده بود و ۹ دی ماه جراحی این جریان بود؛ امروز ما با رها کردن این جریان به نسل‌های بعدی خیانت کرده ایم.

اگر مدیران ما در حادثه کوی دانشگاه سال ۷۸ جریان فتنه را پیگیری کرده بودند شاهد فتنه ۸۸ نبودیم، در سال ۷۸ در نصف روز با فرمان رهبری مردم به میدان آمده و طومار فتنه را در هم پیچیدند؛ اما مسئولین به جای شناسایی و برخورد با تشکیلات این جریان غفلت کردند و همین فتنه گران سال ۷۸ با مجهز کردن خود در سال ۸۸ دوباره وارد میدان شدند.

فریدون همتی، استاندار قزوین:
9 دی متعلق به کل ملت ایران در تبعیت از رهبر معظم انقلاب است و این روز جلوه‌ای از حضور مردمی بود که همیشه پشتیبان انقلاب هستند.
در این روز همه جریانات سیاسی با همراهی مردم با احساس تکلیف خود پای نظام ایستادند. یعنی با تنوع همه سلایق در بین جریانات سیاسی 9 دی حماسه بزرگی برای همه ملت ایران بود و دشمن از امیدهایی که برای استفاده از اختلافات موجود در کشور بسته بود، ناامید شد.ملت ایران با بصیرت و هوشیاری و پیوندی که با رهبری داشتند حماسه بزرگی چون 9 دی را رقم زدند.

حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی، دادستان عمومی و انقلاب قزوین:
9 دی متعلق به نظام جمهوری اسلامی است و مثل دیگر روزهای یوم الله باید هرساله مورد یادآوری قرار گیرد.
این روز لبیک دیگری به آرمان‌های انقلاب، نظام، شهدا و سخنان مقام معظم رهبری بود.
بدون شک حوادث رخ داده در سال 88 فتنه بود و اگر کسی خلاف آن سخنی گوید در واقع خلاف سخنان مقام معظم رهبری حرکت می‌کند؛ چراکه رهبری از حوادث سال 88 همواره به عنوان فتنه یاد کردند.
معتقدم حوادث سال 88 فتنه‌ای بود که با هوشیاری ملت و بصیرت رهبری و رهنمودهای ایشان آن فتنه در نطفه خفه شد و نتوانست اهداف شومش را در کشور پیاده کند.

سردار شاهرخی، فرمانده سپاه استان قزوین:
پس از انتخات شکوهمند سال 88، دشمن در خارج کشور هر روز زمینه اعتراضات و اغتشاشات خیاباتی را با وسایل و امکانات رسانه‌ای و ماهواره‌ای که داشت، فراهم می‌کرد. لشگرکشی‌های خیابانی و انتخاباتی سازماندهی شده وجود داشت و برخی افراد هم بودند که مجری طرح غربی براندازی حکومت بودند.

این عوامل زمینه توهین به دین و مقدسات را هم فراهم کرد و لشگرکشی خیابانی و آتش زدن اموال عمومی و تعدی به نوامیس مردم توسط عده‌ای مزدور کاسه صبر مردم را لبریز کرده بود اما مدیریت پدرانه و مدبرانه رهبری باعث شد تا همه زوایای دشمن شناخته شود.

نقاب‌ها از چهره‌ها کنار رود بعد از فرمایشات مقام عظمای ولایت در نماز جمعه بعد از انتخابات همه را به رعایت قانون توصیه کردند و راه حل را هم در اجرای قانون دانستند، اما ایادی خارجی با عمال داخلی بنا را بر اغتشاشات گذاشتند تا اینکه به ساحت عاشورا و امام حسین و مساجد اهانت شد عکس امام را پاره کردند و شعار ضد ولایت فقیه سر دادند. مردم چون نظاره گر مظلومیت رهبری و نظام بودند با خروش انقلابی 9 دی را بوجود آوردند.

حجت الاسلام سید مرتضی حسینی، نماینده سابق مجلس:
حماسه ۹ دی یک گذشته ای دارد که در هرسال باید این تبیین صورت گیرد که چه مسائلی به وجودآورنده این خیزش مردمی بود.
چند گروه در شکل گیری فتنه سال ۸۸ نقش داشتند، ابتدا استکبار جهانی با محوریت آمریکا، دوم ضد انقلاب هایی که در پوشش های مختلف وارد کشور شدند و نقش اساسی در این واقع داشتند، سوم قدرت طلبان و ریاست طلبان و گروه چهارم افرادیی که از تفکرات انقلابی خود در سال‌های پیش پشیمان شده بودند و دیگر به آرمان‌های انقلاب اعتقاد نداشته و ریزش داشتند.

باید همه ملت ایران بدانند که وجود دشمن برای کشورمان همیشگی است و آنها به صورت مستمر برای سرنگونی ما توطئه خواهند کرد.

روح الله عباسپور، نماینده سابق مجلس:
فتنه سال ۸۸ یکی از جامع‌ترین راهکارهای استکبار جهانی برای سرنگونی انقلاب ایران بود که با همراهی عده‌ای از معاندین داخلی پیش رفت و با الگوبرداری از انقلاب رنگی در کشورهای دیگر زمان انتخابات را بهترین موقع برای ایجاد بلوا و آشوب دانستند و هدف آنها ایجاد انشقاق بین رهبری و نظام و ملت بود.

جرم سران فتنه سنگین‌تر از حصر خانگی برای آنهاست و نظام مقدس جمهوری اسلامی سابقه انقلابی این افراد را در نظر گرفته است که جریمه آنها را به حصر کاهش داده است، در حال حاضر هم طرح موضوع و شعار شکستن حصر سران فتنه، یک شعار انتخاباتی است.

سرهنگ داود بهرامی فرمانده سپاه ناحیه امام حسن(ع) قزوین:
دشمن با رمز تقلب، شهد شیرین حضور حداکثری مردم در انتخابات را به کام این ملت تلخ کرد و چندین ماه فضای کشور را به سمت ناآرامی سوق داد.

به شکر خدا و با هدایت‌های مقام معظم رهبری و به حرمت خون شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس و با بیداری مردم این توطئه سرکوب شد.

حماسه ۹ دی تجلی حرکت انقلابی ملت ایران بود، انقلابی که در آن مردم از همه اقشار با عنوان دوستداران انقلاب به صورت خودجوش و با هدف بصیرت افزایی و روشنگری پا به میدان نهاده و اثبات کردند که دشمنان انقلاب اسلامی ایران هیچ غلطی نمی‌تواند کند .

فرج الله فصیحی رامندی، رئیس شورای شهر قزوین:
9 دی روز حماسه حضور مردمی معتقد به انقلاب برای خنثی کردن توطئه‌های قانون شکنان و مغرضان و ضدانقلاب بود و با به جوش آمدن غیرت حسینی مردم فتنه گران را سرجای خود نشاند و پشتیبانی خود را از انقلاب و رهبری به اثبات رساندند و وظیفه همه ما گرامی داشتن این روز است.عده‌ای ساده لوح، فریب خورده یا مغرض هستند معتقدم کسی که دست دشمن را در فتنه سال 88 نبیند، جزو همین سه دسته است.

افرادی که در مسند قدرت قرار می‌گیرند در صورت قبول نداشتن فتنه سال 88 جزء همین افراد هستند زیرا رهبری فتنه را خط قرمز کشور عنوان کرده‌اند و همه باید موضع خود را صریح و شفاف با مباحث نشان دهند.

محمدحسین شفیعی‌ها، دبیرحزب موتلفه اسلامی قزوین:
متاسفانه در کلام برخی از مسئولین به طور کامل مشهود است که از اینکه با موضوع فتنه سال 88 برخورد صریحی داشته باشند، استنکاف می‌کنند.

زمانی که رهبری فتنه را خط قرمز عنوان کردند نشاندهنده این است که هنوز ما از این موضوع در کشور دچار رنج و زحمت هستیم، هنوز برخی از افراد یا خود در فکر فتنه هستند یا اسیر این موضوع شده‌اند.آنهایی که در فکر فتنه هستند طبعا باور و قصد مقابله با فتنه را ندارند و به دنبال فرصتی برای فتنه انگیزی دوباره هستند و به طور کامل از رفتار برخی از مدیران در بدنه اجرایی دولت یازدهم این موضوع مشخص است.

عده دیگری که اسیر فتنه هستند به واسطه وابستگی و کج فکری جرأت مقابل با فتنه را ندارند و فهم این مطلب در آنها نیست که فتنه انگیزی چه مشکلاتی را برای عموم جامعه ایجاد می‌کند.اگر این باور که همه ما دورن یک کشتی در حال تهدید قرار داریم، وجود داشته باشد دیگر فرد اسیر فتنه‌ای نباید یافت شود.

حامد کبودوند، فعال سیاسی:
یوم الله ۹ دی برای همیشه ثبت شده در تاریخ انقلاب است در این حماسه انقلابی اراده مردم در راستای اراده خدا محقق شد و این رویکرد نشان می‌دهد هر زمانی مردم در پشتیبانی از انقلاب وارد میدان شوند استکبار جهانی شکست خواهد خورد.

حماسه ۹ دی بزرگترین رسالت فکری ماست و از سوی دیگر پرونده خیانت سران فتنه به حدی واضح است که با تبیین عملکردها می‌توان به نیازهای فکری نسل جوان امروز پاسخگو بود؛ وجود جلسات روشنگری فتنه ۸۸ برای نسل جوان امروز از ضروریات است.

آیت الله محمدی تاکندی، استاد حوزه علمیه قزوین:
ایران همیشه در معرض هجمه‌ها و توطئه‌ها از سوی دشمنان بوده است و در سال 88 اتفاق بزرگی رخ داد و عده‌ای از این شرایط سوءاستفاده کردند و کشور را به آشوب کشیدند.

اما ملت بزرگ ایران با هوشیاری و بصیرت با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب حماسه 9 دی را رقم زدند و این روز بزرگ یوم الله است، زیرا نشاندهنده قیام مردم ایران علیه آشوب‌ها و بی حرمتی‌ها به آرمان‌های انقلاب بود. یوم الله 9 دی همیشه در حافظه تاریخی مردم باقی می‌ماند زیرا آنها در مقابل تک روی‌های عده‌ای قیام کردند.و درباره اینکه حوادث سال 88 فتنه بود یا نه، نیاز نمی‌بینم تجزیه و تحلیل کنم.

داود محمدی، رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس:
در این موضوع که چرا عده‌ای موضع صریحی درباره فتنه سال 88 ندارند، باید توجه کرد که ما در نظام جمهوری اسلامی فصل الخطاب همه مسائل را بیانات رهبر معظم انقلاب می‌دانیم. زمانی که رهبری در مورد حوادث سال 88 ورود پیدا کردند و با فتنه نامیدن آن اظهارنظر صریح خود را بیان کردند تکلیف همه مسئولین و مردم مشخص می‌شود و باید همه از این سخنان تبعیت داشته باشند.

قطعا عمل نکردن عده‌ای به توصیه‌ها و تذکرات رهبر معظم انقلاب یک اشتباه محض است واین افراد در هر جایگاهی که باشند، به بیراهه می‌روند.

عبدالعظیم موسوی، رئیس خانه مطبوعات قزوین:
معتقدم گروهی در انتخابات سال 88 از مردم جدا شده و به شعارهای دست ساز آمریکا پیوستند و شعارهایی چون " نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران" را در کشوررواج دادند.
حماسه 9 دی جریان خروشانی بود که همه افراد مخالف و موافق را در رفراندوم نهایی با ملت همراه کرد و مطابق با کلام رهبری این روز یوم الله است.

امروز عده‌ای که در فتنه سال 88 نقش داشتند، از نظام طلبکار شده‌اند و بسیاری از این افراد با اصل نظام و رهبری مخالف هستند و با این دیدگاه در انتخابات سال 88 به نتایج مدنظر خود نرسیدند. عده دیگری درباره این موضوع نگاه دوجانبه دارند و مطابق با فرمایشات رهبری اصل اتفاقات سال 88 را فتنه می‌دانند اما نکته مهم نقش این افراد در شکل گیری این فتنه بود؛ زیرا این فتنه بزرگ درحال زیرسئوال بردن اصل نظام بود. در جریانات سال 88 نقش عده زیادی به خوبی نشان داده نشد و همین افراد امروز نیز از نظام اسلامی طلبکار شده‌اند.

محسن قاسمی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری:
پیام 9 دی حمایت مردم از انقلاب اسلامی و آرمان‌های نظام و جایگاه ولایت فقیه و رهبری بود. همه بیانات رهبری درباره حوادث سال 88 فصل الخطاب است و همه مسئولین باید در این راستا حرکت کنند.

محمد علیخانی، نماینده اسبق قزوین در مجلس:
فتنه اصلی کشور را آقای احمدی نژاد و تفکر احمدی نژادی می‌دانم و کسانی که تا به امروز هنوز پیرو این تفکر هستند هم به رهبری و هم به نظام آسیب زدند و هم اکنون مسئولین رده بالای نظام به این موضوع رسیده‌اند و باید آن مشکلاتی که آقای احمدی نژاد در کشور به وجود آورد، به مرور حل شود.

حجت الاسلام خطیب امامقلی، رئیس سابق آموزش و پرورش بوئین زهرا:
مهمترین پیام 9 دی وحدت بود اما شاید برخی‌ها این روز را مصادره به مطلوب کنند که این اقدام یک نوع اجحاف است باید در سالی که رهبری آن را سال همدلی و همزبانی نامیده‌اند بزرگداشت 9 دی در آن به طور ویژه مورد توجه قرار بگیرد.

شیخ علی عمران رضایی، رئیس آموزش و پرورش رازمیان:
9 دی یک حماسه بزرگ از حضور مردمی بود که برای انقلاب ماندگار است و باید قدردان همه کسانی باشم که در ایجاد این پشتیبانی بزرگ از نظام نقش اساسی داشتند.
معتقدم افرادی که از همه طیف‌ها به انقلاب صدمه می‌زنند مطرود هستند و همه مسئولین باید از نظام اسلامی حمایت کنند.

رضا گروسی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری:
من فقط یک جمله را می‌گویم: پیام 9 دی همراهی ملت با ولایت در بزنگاه‌های حساس و تاریخی است.

علی فرخزاد، مشاور عمرانی استاندار قزوین:
دموکراسی در کشور ما هم در بحث قانونگذاری و هم مجلس خبرگان حاکم است و حضور پررنگ مردم در صحنه‌های مختلف مثل 9 دی برای حمایت از آرمان‌های انقلاب بود.

در مورد حوادث سال 88 شاید هرکس مطابق با دیدگاه‌ها و تفکرات خود نظراتش را مطرح ‌کند اما خط قرمزهای ما، بیانات مقام معظم رهبری است و حرکت همه باید براساس این خط قرمزها باشد تا از هرگونه توطئه استکبار جهانی مصون باشیم.

علیرضا اینانلو معاون پشتیبانی آموزش و پروش آبیک:
مردمی که در سال ۸۸ به میرحسین موسوی رأی دادند، هیچ‌گاه طالب و حامی شورش و آشوب نبودند.
شاید در انتخابات کشور ما تخلف نامحسوسی رخ دهد اما هیچ گاه تخلفی با این همه فاصله رخ نخواهد داد.
دشمن در زمان انتخابات ۸۸ توانست از معترضان سوءاستفاده کند، یک مثال معروفی است که می‌گوید در زمان فتنه و آشوب برای دشمنان باید شبیه بچه شتر باشی تا دشمن نه بتواند از تو سواری بگیرد و نه شیر تو را بدوشد.

در زمان فتنه ۸۸ دشمن از آشوبگران مانند یک شتر بالغ استفاده کردند و علاوه بر سواری گرفتن از آنها شیر آنها را نیز دوشید.
انتهای پیام/2002


دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان