۱۶/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۰۶ پنجشنبه

صبح قزوین عمران مسجد تنها آبادانی مادی و ظاهری آن نیست
کد خبر: ۲۲۰۲۸۲ تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۹/۲۴ ساعت: ۱۰:۱۰ ↗ لینک کوتاه

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد قزوین:

عمران مسجد تنها آبادانی مادی و ظاهری آن نیست

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان قزوین گفت: مساجد در هر منطقه‌ای، محور تمام فعالیت‌های اجتماعی، محل رفت و آمد مؤمنین و مأمن و مأوای جوانان در آن منطقه باشد.

عمران مسجد تنها آبادانی مادی و ظاهری آن نیست
به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر صبح قزوین ، حجت‌الاسلام‌ عباس اوتارخانی رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان قزوین شب گذشته(سه شنبه) در بازدید از مسجد غدیر قزوین و در جمع امام جماعت، نمازگزاران و هیأت امنای این مسجد اظهار کرد: خداوند در قرآن می‌فرماید، کسانی در کار عمران و آبادانی و احیای مسجد تلاش می‌کنند که اهل ایمان به خدا و قیامت باشند.

وی تصریح کرد: کسانی از مال و جان خود در راه خدا و احیای مساجد بهره می‌برند که، نگاه به آخرت دارند و آگاه‌اند که مال دنیا را نمی‌توان با خود به آخرت برد؛ بنابراین کسی در این عالم موفق است که مال خود را به آخرت پیوند بزند.

این مسئول خاطرنشان کرد: در روایات آمده کسانی که از دنیا می‌روند دستشان از دنیا کوتاه است، مگر کسانی که صدقه جاریه فرستاده باشند که وقف یکی از مصادیق صدقات جاریه و پیوند مال با آخرت است.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان قزوین اضافه کرد: طبق تأکید قرآن کسانی در مسیر احیای مسجد و عمران و آبادانی آن گام برمی‌دارند که اهل زکات و اقامه نماز باشند و از هیچ‌کس جز خدا هراسی نداشته باشند.

وی افزود: اگر کسی نماز خواند و در مسیر عمران و آبادانی مسجد گام برداشت اما همچنان ترس غیر خدا در او وجود داشت، هنوز ایمان به خدا و روز قیامت پیدا نکرده است.

اوتارخانی یادآور شد: اگر کسی عمیقاً به این آیه که خدا قدرت برتر در عالم است، پی ببرد از هیچ قدرت و جریانی هراسی نخواهد داشت و ترس او تنها از خداست و تکیه او هم تنها به خدا خواهد بود.

این مسئول بیان کرد: آن کسانی که می‌خواهند در دنیا جایگاهی برای خود درست کنند، به قدرت‌هایی جز خدا تکیه می‌کنند و این نشان می‌دهد که باور و اعتقاد به خدای یگانه در وجود آن‌ها نفوذ نکرده است.

وی اذعان کرد: آیات قرآن همان‌گونه که انسان را بر عمران و آبادانی مسجد تشویق می‌کند، تأکید بر تقویت ایمان نیز دارد چرا که اگر ایمان در انسان تقویت شود جز خدا از هیچ کسی ترس نخواهد داشت.

اوتارخانی با تأکید بر اینکه عمران مسجد تنها عمران مادی و ظاهری آن نیست، بیان کرد: عمران معنوی و باطنی مسجد به این معناست که مساجد در هر منطقه‌ای، محور تمام فعالیت‌های اجتماعی، محل رفت و آمد مؤمنین و مأمن و مأوای جوانان در آن منطقه باشد.
انتهای پیام/2002

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان