۱۹/رمضان/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۱/۱۰ جمعه

صبح قزوین برچسب گذاری لبنیات سُنّتی اجباری شد
کد خبر: ۲۱۴۷۹۵ تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۶/۲ ساعت: ۱۴:۲۵ ↗ لینک کوتاه

در قزوین؛

برچسب گذاری لبنیات سُنّتی اجباری شد

کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین گفت: برچسب گذاری بر روی محصولات عرضه شده در لبنیاتی های سُنّتی در شهرستان قزوین اجباری شد.

برچسب گذاری لبنیات سُنّتی اجباری شد
به گزارش خبرنگار اجتماعی  صبح قزوین ، تورج برزگر، کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، برچسب گذاری بر روی محصولات عرضه شده در لبنیاتی های سُنّتی در شهرستان قزوین اجباری شد.
وی با بیان اینکه با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد،تصریح کرد:  این رویه به منظور اجرای آیین نامه جدید ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اجرا می شود.
این مسئول ادامه داد: از روز 31 مرداد 1395 به مدت یک ماه به متصدیان اینگونه مراکز فرصت داده شده تا آن را اجرا کنند.
برزگر، سخنانش را در نشستی آموزشی شرکت برای متصدیان مراکز عرضه لبنیات سُنّتی در شهرستان قزوین بیان کرد.
 
کارگاه فراوری مواد لبنی، لازمه فروشگاه‌های عرضه کننده اینگونه محصولات

در این نشست آموزشی، محمدتقی سلیمانی، کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین تأکید کرد: کلیه فروشگاه های مواد لبنی باید دارای کارگاه فراوری مواد لبنی باشند.
این مقام مسئول عنوان کرد: در صورتی که محل کارگاه از محل عرضه فاصله داشته باشد، باید حتما نسبت معرفی وسیله نقلیه و گرفتن مجوز برای آن اقدام کنند. وی تأکید کرد که لازم است در این حالت، محصولات با ماشین یخچال دار به محل عرضه منتقل شود.
 
مردم وجود برچسب بر روی لبنیات سُنّتی را کنترل کنند

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، از مردم خواست در صورت مراجعه به مراکز عرضه مواد لبنی سُنّت، حتما نسبت به وجود برچسب بر روی بسته بندی اینگونه محصولات، حساس باشند.
به گفته سلیمانی، مردم باید دقت کنند که روی این محصولات، آدرس محل تولید فروش، تاریخ تولید، شرایط نگهداری، توصیه های بهداشتی، ترکیبات محصول، نام محصول و نام محل تولید محصول، درج شده باشد. 
 
در نشست مذکور، محمد جلیلی، کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت قزوین هم مطالبی در مورد خطر انتقال بیماری تب مالت از طریق مصرف شیر خام سُنّتی هشدار داد. این کارشناس، راه پیشگیری از این بیماری را جوشاندن شیر عنوان کرد.

انتهای پیام/1404

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان