۱۶/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۰۶ پنجشنبه

صبح قزوین مواد غذایی را در کیسه های پلاستیکی نگذارید
کد خبر: ۲۱۱۹۷۲ نویسنده: mamiri تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۵/۱۸ ساعت: ۰:۰ ↗ لینک کوتاه

مواد غذایی را در کیسه های پلاستیکی نگذارید

یک متخصص تغذیه گفت: استفاده از کیسه های پلاستیکی برای مصرف و نگهداری مواد غذایی مجاز نیست.

مواد غذایی را در کیسه های پلاستیکی نگذارید
محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی صبح قزوین جوان؛ با بیان اینکه نان داغ در کیسه های پلاستیکی سبب تولید حرارت می‌شود ؛گفت: هنگام خرید نان تازه آن را در کیسه های پلاستیکی قرار ندهید.

این متخصص تغذیه افزود: حرارت نان داغ در کیسه های پلاستیکی سبب تعرق کیسه و کپک زدن نان می شود.

وی درباره ظروف پلاستیکی بیان کرد: پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی تولید می شود به همین دلیل در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی ماده ای به نام مونومر(مولکول های کوچکی که تعدادی اتم را در یک ردیف دربر می گیرد) بوجود می آید که این مواد در دراز مدت ممکن است خطرناک و سرطان زا باشد.

عزیزی در ادامه افزود: تولید مواد مانومر در کیسه و تماس با نان باعث ایجاد بیماری هایی همچون ریوی و اختلال گوارشی می شود و سیستم های عملکردی بدن افراد را مختل می کند.

وی در پایان اظهار داشت: بهتر است بجای کیسه پلاستیکی از پارچه استفاده کنید ،البته از پارچه های ساده نه رنگی زیرا رنگهای بکار برده شده در آنها نیز شیمیایی است.

انتهای پیام/

منبع: بهداشت و سلامت باشگاه خبرنگاران

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان