۱۴/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۰۴ سه شنبه

صبح قزوین انتخابات دو لبه تهدید و فرصت است / لاریجانی را اصولگرا می‌دانیم
کد خبر: ۱۲۴۶۰۹ تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۱۰/۹ ساعت: ۲۱:۴۵ ↗ لینک کوتاه

حداد عادل در نشست خبری:

انتخابات دو لبه تهدید و فرصت است / لاریجانی را اصولگرا می‌دانیم

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان گفت: در ائتلاف اصولگرایان، تشکل‌ها، شخصیت‌ها، احزاب، فعالان سیاسی و روحانیان حضور دارند و اصولگرایان همواره بر ارتباط با روحانیت تاکید داشتند.

انتخابات دو لبه تهدید و فرصت است / لاریجانی را اصولگرا می‌دانیم
به گزارش سرویس سیاسی  صبح قزوین ، غلامعلی حداد عادل سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان در اولین نشست خبری خود، ضمن تقدیر از حضور آقایان حبیبی دبیرکل حزب موتلفه و نجابت عضو فراکسیون اصولگرایان برای حضور در این نشست، اظهار داشت: انشاءالله شاهد انتخاباتی سالم، باشکوه و حضور آگاهانه مردم باشیم که پیامد‌های آن در هر دو مجلس خبرگان و شورای اسلامی به گونه‌ای باشد که منجر به افزایش خدمت کشور، مردم و در مسیر انقلاب اسلامی باشند.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان ادامه داد: رقابت در انتخابات امری طبیعی است و به جز رقابت، صحبت از پیروزی و شکست هم هست اما مهم‌تر از پیروزی و شکست یک جناح، پیروزی ملت در مردم‌سالاری است و ملت ما در ۳۷ سال بعداز پیروزی انقلاب همیشه در این میدان موفق و پیروز بوده است.

حدادعادل اضافه کرد: انتخابات به خودی خود حکایت از حاکمیت مردم و اراده ملی بر سرنوشت کشور دارد و ملت ایران با نشان دادن قدرت مردم‌سالاری دینی بهانه را از دشمنان گرفته و شکوه و وحدت به نمایش گذاشته است.

حداد عادل انتخابات را دو لبه تهدید و فرصت دانست و تصریح کرد: انتخابات را دو لبه تهدید و فرصت است و اگر عاقلانه و مسئولانه عمل کنیم انتخابات یک فرصت خوب برای نشان دادن وحدت ملی، بصیرت سیاسی و هویت مبدل می‌شود.

او ادامه داد: اصولگرایی وفاداری به اسلام و انقلاب اسلامی است و مراد ما از اصول، اصولی است که امام (ره) و مقام معظم رهبری برای ادامه راه انقلاب بیان کردند، بنابراین آرمان‌های امام (ره) و رهنمودهای رهبری اصولی است که اصولگرایی پیرامون آن شکل گرفته است.

حداد عادل ادامه داد: اصولگرایی در عالم سیاست از اعتقادی است که امام و رهبری در هدایت انقلاب مطرح فرمودند.

او تصریح کرد: ما اصولگرایی را حرکتی سیاسی برای دفاع از همه ارزش‌ها در ۹ دی می‌دانیم که بارز‌ترین پیام ۹ دی نه گفتن به فتنه بود.

حداد عادل در مورد ترکیب شورای ائتلاف اصولگرایی نیز خاطرنشان کرد: در ائتلاف اصولگرایان، تشکل‌ها، احزاب، شخصیت‌ها، فعالان سیاسی و روحانیونی حضور دارند و اصولگرایان همواره بر ارتباط با روحانیت تاکید داشتند.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان اضافه کرد: از ماه‌ها پیش عده‌ای از نمایندگان تشکل‌های اصولگرا و فعالان سیاسی از آیات محمد یزدی، مصباح یزدی و موحدی کرمانی درخواست کرده بودند که اصولگرایان را در مسیر وحدت راهنمایی و هدایت کنند که به دنبال این درخواست آیت‌الله موحدی کرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز از نمایندگان تشکل‌ها و شخصیت‌ها و عده‌ای از روحانیون دعوت کردند و این ائتلاف شکل گرفت.

حداد عادل ادامه داد: البته تشکل‌های اصولگرایان با سلایق مختلف بیش از آن هستند که همه آن‌ها در یک شورا حضور داشته باشند اما یکی از وظایف این شورا طراحی ساز و کار برای نقش همه است.

او خاطرنشان کرد: سعی ما این است که ان‌شاءالله مجلسی نیرومند و مردمی تشکیل شود. مجلسی که در اداره کشور به دولت کمک کند. بنابراین کمک به دولت را در درجه اول از طریق همدلی و هم‌زبانی و در درجه دوم نقد سازنده می‌دانیم.

حداد عادل اعلام کرد: اقتصاد، معیشت مردم، کمک به تولید و حرکت به سوی اقتصاد مقاومتی برای خنثی کردن توطئه‌ها را از اولویت‌های کشور است و ما مجلس مستقل را به سود کشور می‌دانیم و معتقدیم مجلس دولت‌ساخته نه به سود کشور است، نه به سود دولت.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان با تاکید بر ضرورت اخلاق رسانه‌ای، گفت: اگر رسانه‌ها اخلاق و قانون را رعایت کنند انتخابات خوبی می‌توانیم داشته باشیم، در غیر این صورت خودتان می‌توانید حدس زنید چه اتفاقی ممکن است در فضای مجازی که کنترل آن نیز مشکل است؛ اتفاق بیفتد.

او در پاسخ به سوالی درخصوص آخرین وضعیت لیست انتخاباتی تهران و رایزنی‌هایی که با افراد صورت گرفته، اظهار داشت: با توجه به اینکه هنوز صلاحیت داوطلبین از سوی شورای نگهبان اعلام نشده، کارهای مربوط به تهیه لیست و فهرست انتخاباتی زود است.

او ادامه داد: ‌ ما هم در حال حاضر به فهرست نهایی انتخاباتی نرسیده‌ایم اما رایزنی‌هایی صورت گرفته و بیش از آنچه در مرحله فعلی بحث بر سر انتخاب افراد باشد، تعیین سیاست‌های کلی حاکم بر لیست تهران و فهرست نامزدهای اصولگرا در کشور مطرح است؛ چرا که ترکیب مجلس آینده باید ترکیبی کارآمد باشد و باید دقت شود از تخصص‌های لازم همچون اقتصادی و مدیریتی نیز بهره گرفته شود.

حدادعادل خاطرنشان کرد: باید از افرادی که سابقه کار مدیریتی دارند و قوه مجریه را می‌شناسند، همچنین باید از قشرهای مختلفی همچون زنان، ‌کارگران، ورزشکاران و قشر روحانیون چه در تهران و کل کشور در مجلس حضور داشته باشند. بنابراین ما فعلا قبل از اینکه به تعیین افراد و نهایی کردن لیست برسیم، درباره سیاست‌های کلی بحث می‌کنیم.

وی ادامه داد: البته در تعیین فهرست نهایی این امکان وجود دارد که در فرصت باقیمانده برخی جابجایی‌ها صورت بگیرد و برخی از افراد از حوزه‌ای به حوزه‌ای دیگر جابجا شوند که این از امور طبیعی و جاری انتخابات است که در هفته‌های آتی به آن خواهیم رسید.

حدادعادل در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه نماینده آقای لاریجانی در شورای ائتلاف اصولگرایان چه کسی است و مشارکت آقای لاریجانی در شورای ائتلاف اصولگرایان به چه صورتی است، تصریح کرد: آقای لاریجانی را اصولگرا می‌دانیم و قرار است که در شورای مرکزی ائتلاف اصولگرایان همه طیف‌های اصولگرا با تنوع‌های سلیقه‌ها حضور داشته باشد.

او اعلام کرد: از روز اولی که صحبت از ائتلاف اصولگرایان مطرح شد، حضور آقای لاریجانی در نظر گرفته شده است و آیت‌الله موحدی کرمانی با وی دو بار حداقل صحبت کرده‌اند و فراکسیون رهروان ولایت که در مجلس به آقای لاریجانی نزدیک‌تر هستند، خودشان اعلام کردند که در مسیر روحانیت شرکت خواهند کرد و امیدواریم آقای لاریجانی نماینده خودشان را هر چه زود‌تر برای شرکت در این شورا معرفی کنند.

حدادعادل در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا درباره سرلیستی اصولگرایان صحبتی شده است یا خیر، اظهار داشت: همانطور که به آن اشاره کردم درباره اصل لیست هم صحبت نشده، چه برسد به آنکه درباره سرلیست صحبت شود، طبعاً این‌ها از مسائلی است که در سازوکاری که پیش‌بینی می‌شود تعیین شده و فعلا هیچ تصمیمی در این مورد گرفت نشده است.

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه چه گروه‌هایی در لیست اصولگرایان قرار دارند و نسبت جریان این ائتلاف با جریان‌هایی مانند پایداری چگونه است، اظهار داشت: در این شکی نیست که در طیف وسیع اصولگرا سلیقه‌ها و روش‌های مختلف وجود دارد و بعضاً این سلیقه‌ها با هم فرق و اختلاف دارند، در هفته‌های گذشته گه‌گاه در فضای خبری مطالبی منتشر شده است که بوی وحدت از آن به مشام نمی‌رسد.

حدادعادل ادامه داد: آنچه مورد نظر ائتلاف است، شمول و جامعیت این ائتلاف است که به رغم اختلاف سلیقه‌ها این ائتلاف شکل گرفته و باید تاکید کنم اصولگرایان با تجربه دست‌کم ۱۲ساله‌ای که تحت این عنوان در فضای سیاسی و در انواع انتخابات داشته‌اند و با مرور در پیروزی‌ها و شکست‌ها، شیرینی‌ها و تلخی‌های گذشته که طبیعت فضای سیاسی اقتضاء می‌کند به این جمع‌بندی رسیده‌اند که در انتخابات مجلس دهم اختلاف سلیقه‌ها را حاکم نکنند. بر سر هویت و انتساب سازمانی، حزبی و جمعیتی خودشان اصرار نورزند.

او تاکید کرد: ‌ من در اینجا اعلام می‌کنم که در ائتلاف اصولگرایان نمایندگان تشکل‌ها در واقع هویت جدای از دیگران را پشت در شورا گذاشته‌اند و با شرکت در شورا همه به عنوان اصولگرا حضور دارند و خط قرمز ما در اصولگرایی از نظر سیاسی و عملی روشن است و آن خط قرمز اول نه گفتن به فتنه و دوم نه گفتن به جریان انحرافی است. بنابراین هم از وزرای دولت گذشته ممکن است افرادی شرکت داشته باشند یا بخواهند به عنوان فعال در امر انتخابات شرکت کنند و یا از همه طیف‌هایی که شما نام بردید.

انتهای پیام/7008

منبع: ایلنا

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان