به گزارش
صبح قزوین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، فرزانه برک کارشناس مسئول واحد بهداشت تغذیه مرکز بهداشت شهرستان تاکستان ضمن بیان مطالب فوق گفت: اختلالات خوردن، کم کاری تیروئید، کم تحرکی، مصرف برخی از داروهای چاق کننده و استرس، برخی از عوامل ایجاد کننده چاقی هستند و اضافه کرد: برخی از این عوامل ژنتیکی و غیر قابل تغییر بوده ولی برخی دیگر که علل عمده چاقی در جامعه هستند، اکتسابی، قابل تغییر و مربوط به سبک زندگی نادرست افراد و تغذیه ناصحیح آنان می باشد.
برک با اشاره به اینکه فردی که قصد کاهش وزن دارد، در قدم اول باید مطمئن باشد که واقعاً مصمم به این کار است چرا که در غیر اینصورت با کاهش وزن موقتی و بازگشت به وزن قبلی، حتی به میزان بیشتر از آن روبرو خواهد بود که این نیز می تواند به تنهایی برای فرد بسیار زیان آور باشد، اظهار داشت: متخصص تغذیه نیز می تواند با ارائه یک برنامه تغذیه ای معقول، متعادل و متناسب با زندگی فرد، در کاهش وزن به او کمک بسیاری کند.
ایشان با بیان اینکه شیوه های کاهش وزن برای افراد مختلف متفاوت می باشد و نمی توان از یک برنامه ثابت برای کاهش وزن همه استفاده کرد تأکید کرد:کاهش وزن باید به صورت تدریجی باشد چون کاهش وزن تدریجی بسیار پایدارتر و سالم تر از کاهش وزن سریع است و ادامه داد: میزان طبیعی چربی بدن در مردان از 18 تا 22 درصد و در زنان از 25 تا 30 درصد است که به افزایش توده بدنی چربی بیش از 10 درصد میزان طبیعی اضافه وزن و بیش از 20 درصد، چاقی اطلاق می شود.
انتهای پیام/
دیدگاه ها